1. Kakaová zmrzlina (kaloricky bohatší,) 1/2 l smetany, 180 g pískového cukru, 10 žloutků, 2 PL rozpuštěného instantního kakaa, (Granka) mléko 2. Vanilková zmrzlina, 1/2 l smetany, 140 g pískového cukru, 3 žloutky vanilka (omytá a rozkrájená), 3.. Vanilková zmrzlina II (podle našich babiček), 1/2 l mléka, 5 žloutků, 120 g pískového cukru, 1/2 vanilkového lusku (po délce rozříznutého) 4. Jahodová zmrzlina 1/2 l jahodového protlaku, (čerstvé jahody rozmixujeme a přecedíme přes jemné nekovové sítko) 3/4 l smetany, 180 g pískového cukru 5. Rýžová zmrzlina 50 g rýže, 1/2 l mléka, 200 g pískového cukru a 8 bílků
číst dál